#2 - Najčešće Pitanje - Hoću li si moći priuštiti ovako moćan program?

Drugo najčešće pitanje koje ste nam postavljali je “Hoću li si moći priuštiti ovako moćan program”.
 
To nam je drago jer to pokazuje da ste shvatili koliko vrijedne informacije vam otkrivamo.
Već smo rekli da tehnike i metode NIKADA DO SADA nismo javno nikome otkrili. Niti na našim YouTube kanalima, privatnim web stranicama ili bilo gdje drugdje.
 
Ovu moćnu metodu HIPNO-UVJERAVANJA koju koriste samo najjači svjetski prodavači nismo čak ni u razgovoru s bliskim suradnicima htjeli previše otkrivati. 
 
Znali smo da će te tajne ostati sačuvane samo za nas sve dok jednog dana ne odlučimo pretočiti i staviti u PROGRAM koji ćemo javno obznaniti svijetu. 
 
E pa pogodite što, taj dan je na vašu sreću došao. 
 
Program smo nazvali Truerainmaker i ako ćemo iskreno, tko zna kada bi ove metode ugledale svijetlo dana da se nije dogodila jedna SINERGIJA, tj zajednička energija nas trojice (Predraga, Danijela i Lize)
 
Naša je suradnja u ovih zadnjih godinu dana prerasla, može se reći, u pravu obiteljsku atmosferu. Ali, izuzetno produktivnu. 
 
I da odgovorimo na pitanje iz naslova. 
 
Kada smo prije 7 mjeseci odlučili da ćemo sve te taktike otkriti u ovom programu pokušali smo definirati cijenu. 
 
Iz vaše perspektive možda se nekima čini malo visoka, jer ste navikli na kojekakve prosječne edukacije, ali iz naše perspektive ovo je extremno NISKA cijena. Mi naše znanje, i godine koje smo potrošili da bismo ga stekli, ne možemo upakirati u nekakvu nekvalitetnu investiciju. Pa, ljudi dragi, mi smo potrošili na desetke tisuća dolara samo na edukativne programe najjačih svjetskih prodavača kako bismo postali što bolji.
 
Znamo da ima i onih koji će se odmah u startu složiti da je ova cijena itekako prihvatljiva, pogotovo sada dok je u prelaunchu. To su ponajprije oni među vama koji nas i osobno znaju i koji su sigurni da će od nas dobiti samo NAJKVALITETNIJE znanje i što je najbitnije – ZNANJE KOJE ĆE IM DONIJETI KONKRETNU ZARADU I USPJEH. 
 
Ali, opet znamo i mi kakva je situacija danas i želimo da svima bude dostupno. 
 
Svakako odreagirajte sada dok je još prelaunch cijena ( 42€/mj ), jer će ona svakako rasti od 1000$ pa na više, kako budemo dodavali nove sadržaje. 

Ako ste kojim slučajem propustili LIVE trening snimku možete pogledati klikom na ovaj gumb: